دیوار سبز کابلی نوعی از دیوار سبز می باشد که توسط کابل ها به صورت عمودی در مکان های مختلف نصب می شود و نمایی خیره کننده پدید می آورد. امروزه در فضاهای داخلی و خارجی ساختمان ها، استفاده از دیوار سبز کابلی به دلیل نمایش گیاهان به بهترین شکل، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
در دیوار سبز کابلی از کابل های ضد زنگ عمودی شکل استفاده می کنند که با استفاده از بست و پایه های فلزی روی سطح دیوارها نصب می شوند. برای نصب کابل ها که از پایه های فولادی عبور داده می شوند، هیچگونه محدودیتی وجود ندارد و می توان آن ها را به صورت عمودی، افقی و یا ضربدری به دیوار متصل کرد. سیستم کابلی اکثرا برای نگه داری از گیاهان رونده پر شاخ و برگ و با رشد سریع به کار می رود. فاصله پایه ها و بست های فولادی از یکدیگر با توجه به نوع گیاهان و وزن آن ها متفاوت است. فاصله استاندارد آن ها از یکدیگر پنجاه سانتی متر می باشد اما برای گیاهان سبک تر فاصله 15 تا 30 سانتی متر، کافی است.
از جمله مزایای استفاده از دیوار سبز کابلی، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
اتنخاب نوع گیاهان بستگی به فضایی دارد که دیوار سبز کابلی در آن قرار می گیرد. اگر این دیوار در فضای بسته اجرا شود از گیاهان رونده آپارتمانی مانند: پاپیتال، پتوس فیلودندرون و…، استفاده خواهد شد. در صورتی که این دیوارها در فضای باز قرار بگیرند تنوع گیاهی تغییر می کند و از گیاهانی مانند: گل کاغذی، گل یاس (پیچ امین الدوله)، انواع پیچک ها (شرابی، اناری، ساعتی، ارغوانی، نیلوفر آبی و..)، آبشار طلایی، سیسوس و…، استفاده می شود.
موضوع مهم دیگری که در انتخاب نوع گیاهان تاثیر دارد، میزان رشد گیاه است. به عنوان مثال استفاده از گیاهانی که رشد سریع دارند مانند گل یاس، دیواری پرپشت را ایجاد می کند اما اگر به دنبال دیواری کم پشت هستید که دید را محدود نکند، بهتر است از گیاهانی که رشد کمی دارند استفاده نمایید.
سیستم آبیاری مناسب، با توجه به میزان بودجه، نوع گیاهان و شرایط آب و هوایی طراحی می شوند. دیوارهای سبز کابلی اجرا شده در فضای داخلی یا خارجی، به روش های دستی، آبیاری قطره ای یا سیستم آبیاری هوشمند، آبیاری می شوند. با توجه به مسائل زیست محیطی دیوارهای سبز، بهتر است استفاده مجدد از آب بازیافتی، استفاده از آب غیر شرب و امکان ذخیره سازی آب باران، در طراحی سیستم آبیاری مورد نظر، مورد توجه قرار گیرد. همچنین برای حفظ زیبایی کار بهتر است لوله های افقی و عمودی آبیاری، در نمای این دیوار سبز دیده نشوند.
در این مطلب به معرفی دیوار سبز کابلی، روش اجرا و مزایا و معایب آن، پرداختیم. همچنین گیاهان مناسب و سیستم آبیاری مورد استفاده در این دیوار را معرفی کردیم.
گروه اجرایی و طراح سروینه، با بهره گیری از متخصصان مجرب آماده اجرای انواع محوطه سازی، طراحی فضای سبز، گرین وال، سقف سبز و بالکن سبز و همچنین پیاده سازی آبیاری هوشمند می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88064563 تماس حاصل فرمایید. برای آشنایی بیشتر با ما از صفحه اینستاگرام طراحی فضای سبز سروینه بازدید فرمایید.
گروه سروینه با گردهمایی طراحان و مجریان مجرب و متخصص از بهترین مراکز آموزش عالی کشور در زمینه لنداسکیپ شروع به فعالیت نموده و با استفاده از ایده ها و نرم افزار های به روز و به پشتوانه تجربیات موفق خود در زمینه های طراحی و اجرا منظر، در راستای ایجاد و توسعه محیط های سبز و دلنشین بر مبنای اصول فنی تلاش می نماید.
تهران یوسف آباد خیابان جمال الدین اسد آبادی نبش ۵۱ ام پلاک ۴۵۳ واحد ۳
info@sarvine-landscape.com